VK_45873 -12 червня, у неділю, на центральному стадіоні селища відбувся турнір з футболу серед ветеранів формату 8х8

12 червня, у неділю, на центральному стадіоні селища відбувся турнір з футболу серед ветеранів формату 8х8, присвячений 60-ти річному ювілею легенді районного футболу Никонюку Валентину Георгійовичу.
Залишаються в пам’яті всіх нас його неперевершений футбольний талант та ігри, що запам’ятались назавжди. Їх було дуже багато у виконанні Никонюка Валентина. Від дитячих змагань до матчів самого високого рівня. 
На турнір приїхали команди, за які виступав Валентин Георгійович. Це дуже відома команда з міста Дніпрорудного «Гірняк» - дворазовий срібний призер чемпіонату Запорізької області, у свій час. Та одна з кращих команд Херсонщини з селища Нижні Сірогози, за яку також грав наш ювіляр.
 
Під час урочистого відкриття, яке розпочав директор ПКЗ «ДЮСШ» Козюра Ю.В. було розказано біографію Никонюка В.Г. та самі основні футбольні його перемоги.
 
Потім нашу зірку привітали голова Веселівскої районної федерації футболу Міщенко К.С., та заслужений ветеран футболу у районі Хлівецький В.П. Спортивна школа та федерація футболу зробили Валентину Георгійовичу свої подарунки. Привітали нашого майстра футболу і нижньосірогозці з дніпроруднянцями.
 
Працюючи у нашій дитячо-юнацькій спортивній школі тренером з футболу, Валентин Георгійович виховав сотні юних майстрів шкіряного м’яча. Вони йому дуже вдячні за це. Але самий великий внесок Никонюк Валентин зробив у розвиток нашого районного футболу. Граючи за різні Веселівські команди, він завжди був на висоті і завжди був прикладом для юнацтва та молоді.
 
Із кращою та головною командою району «Фрунзенець» досягнув неперевершеного до цих пір успіху у обласній першості.
 
Після урочистостей та поздоровлень розпочалося головне дійство – футбол. Всі три матчі були досить напруженими. Про це свідчать і рахунки 1:1, 1:0 та 2:1. В результаті за більшою кількістю забитих м’ячів переможцями стали веселівські ветерани футболу. Ось їх імена: Максимчук Віталій, Остроконь Юрій, Романенко Анатолій, Божко Вадим, Куцела Тарас, Павленко Ігор, Мартовицький Михайло, Сенюков Олександр, Семивол Володимир, Залата Олександр, Жуков Віктор, Долгополов Сергій та винуватець свята – Никонюк Валентин. Кубки та грамоти учасникам змагань вручив Хліецький В.П.
 
Відмінно зробили свою роботу судді турніру – Акімов Олександр та Сметанський Олексій.
 
Треба відзначити велику допомогу у проведенні футбольного свята Веселівської селищної ради, районної федерації футболу, підприємця Богомолова Анатолія та депутата селищної ради Бойка Олексія. Вирішення багатьох організаційних питань взяв на себе ветеран футболу, підприємець Максимчук Віталій. Особлива подяка від усіх учасників змагань ветерану футболу Атаманчуку Петру.
 
Також усім було дуже приємно за відмінно підготовлене футбольне поле. За скошений газон, розмітку та надані ворота.
Футбол Веселовский-Р-Н-Запорожская-Обл